Télikertek

Váltsa valóra álmát

A házban a télikert kialakítása jelentős beruházás, ám ha megvalósítása szakavatott tanácsadás és kivitelezés mellett történik teljesen megváltoztathatja életvitelét. Függetlenül attól, hogy csak egy kis oázist szeretne kellemes pihenés céljából létrehozni, avagy a lakóteret kívánja megnagyobbítani a gyarapodó család számára, a különböző stílusú dekorációs elemekből is nagyon gazdag kínálatból választhat.
A télikerttel nem csak magasabb színvonalú életteret teremt otthonában, annak értékét is jelentősen megnöveli. A nyersanyagoktól kezdve egészen a szerelésig biztos lehet a termékek és a szolgáltatások legmagasabb színvonalában. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik álmai megvalósítását.


A konstrukciók alap alakzatai

Az alap alakzatok kombinálásával számos további egyéni megoldásra nyílik lehetőség.

A sokféleképpen variálható korszerű technológia télikertjének tokéletes kivitelezést biztosít, és lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjen háza ablakainak és ajtóinak színéhez és stílusához. Bármit is választ, biztos lehet valamennyi komponens kiváló minőségében, a tökéletes hőszigetelésben, s így abban, hogy a télikertben évekig örömét leli majd.

Gazdag választék

Hogy tökéletes legyen a hozzáépített rész , stílusát össze kell hangolni a ház jellegével ,de figyelembe kell venni a lakással kapcsolatos távlati terveinket is. A mai alapanyagok felhasználásával klasszikus arculat és modern progresszív hatás is elérhető. Egyetlen gondot csupán az okozhat, hogy választani tudjon a kínálat sokféle stílusából és dekoratív megoldásaiból.
Tegye fel kérdéseit!

Hívjon most!

Központi iroda:
8000 Székesfehérvár
Huszár utca 2.
(Praktiker mögött)

Tel.:06-30-554-10-15
Kováts András
Fax:06-22-786-659

Nyitva tartás:
H-P 9-17.00

Ebédszünet
12.00-13.00-ig

E-mail: info@1000ingatlan.hu

Web: www.1000ingatlan.hu


Ingatlan közvetítés
Kucsrakész kivitelezés
Tégla ház
Prokoncept ház
Könnyűszerkezetes
Készház fém
Gerenda ház
Rönkház