Ingatlant vásárol? Építkezik? Felújít?

Miről is beszélünk valójában, amikor az energetikai tanúsítványt emlegetjük?

    Az energetikai tanúsítvány a vizsgált épület - átlagos használat melletti - energiafogyasztását hasonlítja egy ugyanolyan -méretű, alakú, és rendeltetésű – referencia épület energiafogyasztásához. A százalékban kifejezett értéket egy skálán elhelyezve kapjuk meg az épület energetikai besorolását. Magyarországon A+ és I közötti kategóriák vannak.Kinek és mire jó az energetikai szempontból készített besorolás?

Az ingatlanpiacon mindenkinek más és más szempontból

  • Építkező:     Új építésű házak esetében alapvető követelmény a gazdaságos üzemeltethetőség, melynek meglétét hivatott ellenőrizni a tanúsítvány. Az építési- illetve használatbavételi engedély kiadásának feltétele a C kategória. Érvényes energetikai tanúsítvánnyal - mely megfelel a pályázati kiírásban foglaltaknak- különböző pályázati források igénybevételére nyílik lehetőség.

  • Vásárló:     Vásárlás előtt érdemes megvizsgáltatni az ingatlant, így megállapítható, hogy az ár-érték arány megfelel-e a vásárló várakozásainak.

  • Felújító:     A tanúsítvány kiállításával előre ismertté válik a tervezett felújítás végeredménye. Érvényes energetikai tanúsítvánnyal - mely megfelel a pályázati kiírásban foglaltaknak- különböző pályázati források igénybevételére nyílik lehetőség.

  • Eladó:     Eladáskor hivatalos okirattal bizonyított minőséget tud árulni az eladó. Az ingatlan jó besorolása magasabb eladási árat generál.

Mit kínálunk mi Önnek?

    Legyen Ön vásárló, felújító vagy építkező, energetikai tanúsítványát rövid határidővel elkészítjük. Szerződött partnercégünk országosan elérhető adatbázisában tároljuk az Ön számára kiállított tanúsítványt.

Az általunk kibocsájtott energetikai tanúsítvány alapján egyéb kiegészítő szolgáltatások (épületgépész tervezés, mérnöki tanácsadás, kivitelezés) is igénybe vehetőek
Tudatos tervezés és kivitelezés=gazdaságos működtetés


Tegye fel kérdéseit!
Hívjon most!
06-30-554-10-15
Központi iroda:
8000 Székesfehérvár
Huszár utca 2.
(Praktiker mögött)

Tel.:06-30-554-10-15
Kováts András
Fax:06-22-786-659

Nyitva tartás:
H-P 9-17.00

Ebédszünet
12.00-13.00-ig

E-mail: info@1000ingatlan.hu

Web: www.1000ingatlan.hu


Ingatlan közvetítés
Kucsrakész kivitelezés
Tégla ház
Prokoncept ház
Könnyűszerkezetes
Készház fém
Gerenda ház
Rönkház